Ortopèdia

Els nostres serveis

L’ortopèdia és una especialitat dedicada a corregir o evitar traumes o deformitats del cos humà, per millorar la salut i qualitat del pacient.

Aparell de diagnòstic: Termòmetres per adults, infants i infraroigs, tensiòmetres, glucòmetres, pulsioxímetres…

Compreses i bolquers d’adults, d’home i dona. Taloneres, estoretes, coixins antiescares. També comptem amb un assortit de cosmètica especialitzada que s’adapta a la pell fina i prevé d’irritacions i ulceracions per decúbit.

Solucions de mobilitat, circulació i podologia: Collarins cervicals, canelleres, canelleres específiques pel túnel carpià, coderes, faixes, turmelleres, muscleres, immobilitzadors de diferents parts del cos, ortopèdia esportiva, protector i correctors de galindons, benes de diferents tipus, protectors de dits, didals, plantilles diàries, fèrules pel bruxisme, mitges de compressió normal, forta i lleugera per activar la circulació sanguínia, mitges de compressió post-operatori…

Ajudes dinàmiques com ara: crosses, bastons, recanvis, gels fred-calor, coixins antiescares, cadires de rodes, caminadors, pastillers, partidors-trituradors, ajudes dinàmiques per la casa (com ara, elevadors de wc, gibrelletes, seients de dutxa…)

EPI’s: mascaretes, guants, gorres, pantalles facials, peücs, bates d’un sol ús…

I molts productes més de les millors marques
Omple el formulari
Més serveis relacionats
Deshabituació tabàquica
Deixa enrere els mals hàbits i deixa’t assessorar pel nostre equip.
Més info
Veterinària
També t’assessorem i t’oferim productes per animals.
Més info
COVID-19
La informació, els productes i serveis que necessites per fer front al Covid-19.
Més info