Fórmules Magistrals

Els nostres serveis

Una fórmula magistral és un medicament preparat per un farmacèutic de forma individualitzada per complimentar una prescripció mèdica.

Seguim unes estrictes condicions de fabricació mitjançant un procediments normalitzat de treball i control de qualitat, subjecte de revisions periòdiques; a petita escala, complim la mateixa normativa que se li exigeix a la indústria farmacèutica.

Podem preparar totes les fórmules magistrals que el seu metge li recepti, només cal que ens entregui la recepta prescrita pel metge, i el nostre equip de laboratori realitzarà la fórmula complint els criteris d’eficàcia i seguretat que estableix la legislació vigent i el més aviat possible la formula estarà preparada, perquè el pacient pugui començar el seu tractament el més aviat possible.

L’avantatge de la formulació magistral és que el medicament serà totalment individualitzat, en aquells casos en què es necessiti ajustar la dosi, principis actius… i freqüentment l’únic tractament al que podrà accedir el pacient degut a que la indústria farmacèutica no el realitza, anomenat BUIT TERAPÈUTIC.

Omple el formulari
Més serveis relacionats
Veterinària
També t’assessorem i t’oferim productes per animals.
Més info
Atenció Farmacèutica
Seguiment farmacològic individualitzat per resoldre qualsevol dubte.
Més info
Club Salut
Uneix-t’hi i gaudeix dels avantatges de formar-ne part.
Més info