Els nostres serveis
Demana cita pels teus anàlisis!

El Club +Salut
t’ofereix els següents serveis

Pressió Arterial

El control de la pressió arterial és molt important per tal d’evitar problemes relacionats en l’augment de risc cardiovascular.

Des de la farmacia oferim un seguiment periòdic mitjançat tensiòmetres homologats, un control dels resultats obtinguts i assessorament farmacèutic.

Perfil lipídic

L’anàlisi del perfil lipídic mitjançant el sistema COBAS ens permet obtenir resultats del colesterol total, HDL, LDL, triglicèrids i l’índex aterogènic en tan sols 5 minuts.

T’ajudem a prevenir, detectar i controlar l’augment de risc aterogènic i el compliment terapèutic mitjançant assessorament farmacèutic.

És recomanable presentar-se a la prova en dejú.

Hemoglobina glicosilada

La prova de l’hemoglobina glicosilada és el factor més útil per detectar una alteració en l’índex glucèmic i evitar malalties cardiovasculars.

Es tracta d’una prova ràpida que es recomana realitzar cada tres mesos i permet obtenir resultats a llarg termini. A més, no és necessari presentar-se en dejú i pot ser complementària al control de la glucèmia en sang.

Anàlisi de sucre (Glucèmia)

L’anàlisi de glucosa ens permet obtenir resultats en menys de 5 segons dels nivells de glucosa (sucre) a la sang. Controlar els nivells d’aquesta hormona ens ajuda a prevenir malalties com la diabetis, malalties cardiovasculars, insuficiència renal, disminució de la vista, entre d’altres.

Els valors normals de glucosa en sang varien entre 85mg/dl i 110mg/dl en dejú.

Des de la farmàcia t’ajudem a millorar el control dels anàlisis i el compliment terapèutic. A més, t’oferim pautes alimentàries per a millorar-ne els resultats.

Perquè formar part del Club +Salut?

Format part del Club Salut et permetrà gaudir d’avantatges únics vinculats als nostres productes i serveis. Podràs accedir de forma fàcil i àgil als teus anàlisis, proves i revisions i comptaràs amb atenció personalitzada per tots els teus dubtes i necessitats vinculats a anàlisis mèdics i optimetria.

Registra’t
Més serveis relacionats
Fórmules Magistrals
Disposem de laboratori propi, on realitzem tot tipus de fórmules magistrals.
Més info
Consell en Fitoteràpia i Homeopatia
Tractaments segons les teves necessitats amb productes naturals.
Més info
Teràpia de Flors de Bach
Una teràpia natural qualificada basada en essències florals.
Més info