Atenció Farmacèutica

Els nostres serveis

El servei d’atenció farmacèutica que oferim des de la farmàcia té com a objectiu poder proporcionar la medicació prescrita, resoldre els problemes relacionats amb els medicaments i oferir una solució per a mantenir i millorar la qualitat de vida del pacient.
Fomentem la salut de la població oferint campanyes de promoció de la salut, vida saludable i prevenció de malalties mitjançant consell personalitzat i tractament precoç.

SPD

Els medicaments s’envasen en bossetes hermètiques segons la pauta i posologia prescrita, d’aquesta manera s’eviten errors de medicació amb la màxima fiabilitat pel pacient.

Els blísters individualitzats estan identificats amb tota la informació necessària: nom del pacient, data i hora de l’administració, medicaments que conté, la posologia i la quantitat total.

Seguiment famacoterapèutic

El servei de seguiment farmacoterapèutic té com a objectiu aconseguir bons resultats segons la medicació prescrita pel metge i millorar la qualitat de vida del pacient, per això és indispensable la col·laboració del pacient i els altres professionals sanitaris implicats.

Els problemes relacionats amb el medicament (PRM) sorgeixen quan els resultats obtinguts són negatius o diferents al esperats, i per tant, donen lloc a uns efectes no desitjats.

Més serveis relacionats
Canastretes personalitzades per a nadons
Regala els nostres packs personalitzats per a nounats.
Més info
Deshabituació tabàquica
Deixa enrere els mals hàbits i deixa’t assessorar pel nostre equip.
Més info
COVID-19
La informació, els productes i serveis que necessites per fer front al Covid-19.
Més info